The Beauty Naturals („Сайтът“) Ви предоставя съдържанието и услугите, достъпни на Сайта ( https://thebeautynaturals.com), при спазване на следните правила и условия (“ Правила и условия”).

В целия сайт термините „ние”, „нас” и „наш” се отнасят за

The Beauty Naturals

Посещавайки нашия сайт и/или закупувайки нещо от нас, ( https://thebeautynaturals.com), вие потвърждавате, че сте прочели, разбират и се съгласяват, без ограничения или квалификации, да бъдат обвързани с тези Общи условия. Тези условия се прилагат за всички потребители на сайта, включително без ограничение потребители, които са браузъри, доставчици, клиенти, търговци и/или сътрудници на съдържание. Ако не сте съгласни с всички правила и условия на това споразумение, тогава нямате право да осъществявате достъп до уебсайта или да използвате каквито и да било услуги.

 

ЦЕЛ НА САЙТА

Този сайт е създаден и поддържан от The Beauty Naturals. Сайтът е създаден да работи ефективно като платформа за комуникация между бизнес и клиенти, платформа за онлайн продажби на продукти на марката, както и източник на информация за цялата информация, свързана с продуктите и компанията.

 

ЕЗИК

Езикът на Общите условия е български.

ЛИЧНА ИНФОРМАЦИЯ

Предоставянето на лична информация чрез магазина се урежда от нашата Политика за поверителност. За да видите нашата Политика за поверителност, щракнете тук.

ПРОДУКТИ И УСЛУГИ ЗА ЛИЧНА УПОТРЕБА

Продуктите и услугите, налични на Сайта, както и всички техни мостри, които можем да ви предоставим, са само за лична употреба. Не можете да продавате или препродавате която и да е от услугите или мостри от тях, които получавате от нас. Нямате право да използвате нашите продукти за каквито и да било незаконни или неоторизирани цели, нито можете при използването на Услугата да нарушавате закони във вашата юрисдикция (включително, но не само, закони за авторски права). The Beauty Naturals си запазва правото, със или без предизвестие, да анулира или намали количеството на всяка поръчка, която трябва да бъде изпълнена, или продукти или услуги, които да ви бъдат предоставени, за които смятаме, че по наше усмотрение могат да доведат до нарушаване на нашите Условия и Условия.

Вие се съгласявате да не възпроизвеждате, дублирате, копирате, продавате, препродавате или експлоатирате която и да е част от Услугата, използването на Услугата или достъпа до Услугата или какъвто и да е контакт на уебсайта, чрез който се предоставя услугата, без изричното писмено разрешение от нас .

 

ТОЧНОСТ, ПЪЛНОТА И СРОЧНОСТ НА ИНФОРМАЦИЯТА

Опитваме се да бъдем възможно най-точни, когато описваме нашите продукти на Сайта. Въпреки това, The Beauty Naturals не може да гарантира, че във всеки един момент данните и информацията, публикувани на Сайта, съдържат най-новата актуализация.

Ние не носим отговорност, ако информацията, предоставена на този сайт, не е точна, пълна или актуална. Материалът на този сайт е предоставен само за обща информация и не трябва да се разчита или да се използва като единствена основа за вземане на решения без консултация с първични, по-точни, по-пълни или по-навременни източници на информация. Всяко разчитане на материалите на този сайт е на ваш собствен риск.

Запазваме си правото да променяме съдържанието на този сайт по всяко време, но нямаме задължение да актуализираме каквато и да е информация на нашия сайт. Ваша отговорност е да наблюдавате промените в нашия сайт.

The Beauty Naturals не може да гарантира безпроблемен, непрекъснат и сигурен достъп до сайта.

ПУСКАНЕ НА ПОРЪЧКА

С използването на уебсайта и/или направата на поръчка на Сайта вие потвърждавате, че сте прочели Общите условия и Политиката за поверителност и че ги приемате. Моля, уверете се, че сте прочели и разбрали условията, преди да направите поръчка. Поръчки могат да се правят само от лица, които са навършили 18 години.

 

ПОТВЪРЖДЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА

След като изпратите вашата поръчка, ние ще ви изпратим имейл за потвърждение на поръчката с номера на вашата поръчка, подробности за продукта, който сте поръчали от нас, вашите данни за плащане и данни за доставка. Моля, имайте предвид, че имейлът за потвърждение е потвърждение, че сме получили вашата поръчка и не е приемане на поръчката.

 

ПОТВЪРЖДЕНИЕ ЗА ПРИЕМАНЕ И ИЗПРАЩАНЕ

Моля, имайте предвид, че всички направени от Вас поръчки подлежат на приемане от нас. Ние можем по наша преценка да изберем да не приемем поръчката ви по каквато и да е причина без никаква отговорност към вас. След като поръчката бъде обработена, ще бъде изпратен имейл за потвърждение за доставка с цялата необходима информация за вашата поръчка. Потвърждението за доставка е нашето приемане на вашата поръчка. Ако даден продукт не е наличен, ние ще се свържем с вас по имейл възможно най-скоро. Ако вече сме получили плащане за неналичен продукт, ние ще ви възстановим сумата на покупната цена.

 

ДОСТАВКА И ВРЪЩАНЕ

Моля, прочетете повече за доставката и връщането от тук.

ВИДОВЕ ПЛАЩАНЕ

Можете да използвате всеки от изброените по-долу видове плащане, за да платите поръчката си.

Ще ви бъде предложено да изберете метод на плащане при плащане.

в брой по куриер

виза

Mastercard

Paypal

За да предпазим транзакциите от измами, всички притежатели на кредитни и дебитни карти подлежат на валидиране и оторизация както от нас, така и от издателя на картата.

Плащанията с карти се извършват чрез защитена SSL-криптирана форма за плащане, от която данните се препращат криптирани към кредитната компания. Нито една информация за картата не се съхранява в системата. При плащане с онлайн банкови идентификационни данни клиентът се насочва към услугите за плащане на българско онлайн банкиране, където транзакциите се регистрират в собствената платежна система на всяка банка.

 

ПЛАЩАНЕ С КАРТИ ПОДАРЪК И КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА

Ако искате да използвате карта за подарък, за да платите поръчката си или имате код за отстъпка, моля, въведете кода си при касата.

Ако имате въпроси, моля, направете всички запитвания   order@thebeautynaturals.com

 

ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ

Цялата информация и съдържание, достъпно на Сайта, включително, но не само, търговски марки, лога, сервизни марки, текст, графики, икони на бутони, изображения, аудио клипове, компилации от данни и софтуер, както и тяхната компилация и организация (заедно, „Съдържание“) е собственост на The Beauty Naturals, нашите филиали, партньори или лицензодатели, Вие сте упълномощени да използвате този материал само за лични, некомерсиални цели. Можете да изтегляте, отпечатвате и съхранявате копия на този материал за ваша лична, некомерсиална употреба, при условие че това известие за разрешение за авторски права е включено във всички такива копия. Не можете да таксувате никого за използването на материала и не можете да публикувате, дублирате или по друг начин да разпространявате материала на други без предварително съгласие от The Beauty Naturals. Не можете да променяте материала по никакъв начин, без предварителното писмено разрешение на собственика на авторските права. Освен както е изрично посочено в това правно известие, не се предоставят или подразбират никакви права или лицензи върху материала или част от него. За запитвания от пресата, моля, свържете се с  order@thebeautynaturals.com

 

ЦЕНОВА ПОЛИТИКА

Цените за плащане в https://thebeautynaturals.com са  в евро и лева, но можете да изберете да показвате цените в местна валута по време на вашето посещение на сайта. Въпреки че се опитваме винаги да поддържаме цените на нашия уебсайт актуални, не можем да гарантираме, че показаните цени са цените, приложими за продуктите към момента на покупката. Ако получим онлайн поръчка на стока с цена, която се различава от цената, показана на уебсайта, ние ще ви уведомим по имейл и ще ви предоставим възможност да анулирате поръчката си. Ако не успеем да се свържем с вас относно несъответствието в цената, вашата поръчка автоматично ще се счита за анулирана и ще получите пълно възстановяване на всички плащания, направени за конкретната поръчка.

Всички цени, показани на нашия уебсайт, включват 20% данък. Ако поръчвате в страни извън ЕС, данъците автоматично ще бъдат премахнати при плащане. Възможно е да има допълнителни мита и данъци, приложени при получаване на вашата пратка. Тези мита и данъци се заплащат от получателя.  The Beauty Naturals не е длъжнo да информира клиентите за такива допълнителни разходи и не е длъжнo да възстановява тези разходи на клиента.

 

ОТГОВОРНОСТИ НА ПОТРЕБИТЕЛЯ

Когато осъществявате достъп или използвате Сайта, вие трябва да спазвате настоящите Общи условия и специалните предупреждения или инструкции за достъп или използване, публикувани на Сайта. Вие трябва да действате винаги в съответствие със закона и добросъвестно. Нямате право да правите никакви промени в Сайта или каквото и да е Съдържание или услуги, които могат да се появят на този Сайт и не може да нарушите по никакъв начин целостта или работата на Сайта. Без да ограничавате общия характер на която и да е друга клауза на настоящите Общи условия, вие носите отговорност за всички загуби и щети, причинени на The Beauty Naturals, нашите филиали, партньори или лицензодатели за всяко небрежно или умишлено нарушение на тези Общи условия.

 

ВРЪЗКИ НА ТРЕТИ СТРАНИ

Връзките на трети страни в този сайт могат да ви насочат към уебсайтове на трети страни, които не са свързани с нас. Свързването към или от уебсайт на трети страни е на ваш собствен риск. Ние не носим отговорност за проверка или оценка на съдържанието или точността на информацията, съдържаща се в тези уебсайтове на трети страни и не гарантираме и не носим отговорност за каквито и да било действия, съдържание, продукти или услуги, свързани с материали или уебсайтове на трети страни .

Ние не носим отговорност за каквито и да било вреди или щети, свързани с покупката или използването на стоки, услуги, ресурси, съдържание или всякакви други транзакции, извършени във връзка с уебсайтове на трети страни. Моля, прегледайте внимателно политиките и практиките на трети страни и се уверете, че ги разбирате, преди да предприемете каквато и да е транзакция. Оплаквания, претенции, опасения или въпроси относно продукти на трети страни трябва да бъдат насочени към третата страна.

ОГРАНИЧАВАНЕ НА ОТГОВОРНОСТТА

ТОЗИ САЙТ И НЕГОВОТО СЪДЪРЖАНИЕ СЕ ПРЕДСТАВЯТ „каквито са“. НИЕ НЕ ПРАВИМ НИКАКВИ ЗАЯВЛЕНИЯ ИЛИ ГАРАНЦИИ ОТ какъвто и да е ВИД, ИЗРИЧНИ ИЛИ препоръчителни, ВЪВ ВРЪЗКА С ТЕЗИ УСЛОВИЯ , ​​СЪДЪРЖАНИЕТО ИЛИ УСЛУГИТЕ НА САЙТА  , с ​​КОИТО ДА СЕ ПРЕДОСТАВЯ  ИЛИ ДА СЕ РАЗРЕШАВА НЕ- ИЛИ ПРИГОДНОСТ на  КОНКРЕТНА ЦЕЛ, С ИЗКЛЮЧЕНИЕ ДО СТЕПЕНТА,  когато  ТАКИВА ЗАЯВЛЕНИЯ И ГАРАНЦИИ НЕ СА ИЗКЛЮЧИМИ ПРАВНО.

НИЕ НЕ НОСИМ ОТГОВОРНОСТ ИЛИ ОТГОВОРНОСТ ПРИ ДОГОВОР, ГАРАНЦИЯ   ЗА НЯКАКВО (a) ПРЕКЪСВАНЕ НА БИЗНЕСА; (b) ЗАБАВЯНЕ НА ДОСТЪПА ИЛИ ПРЕКЪСВАНЕ НА ДОСТЪПА ДО САЙТА; (в) НЕПРЕДОСТАВЯНЕ НА ДАННИ, ЛОША ДОСТАВКА, КОРУПЦИЯ, УНИЩОЖАВАНЕ ИЛИ ДРУГА МОДИФИКАЦИЯ; (г) ЗАГУБИ ИЛИ ЩЕТИ ОТ КАКЪВТО И ДА Е ВИД ВИД, ЗАГУБИ В РЕЗУЛТАТ ОТ СДЕЛКИ С ИЛИ ЗАГУБИ НА ВРЪЗКИ ИЗВЪН УЕБСАЙТА В САЙТА; (e) КОМПЮТЪРНИ ВИРУСИ, СИСТЕМНИ НЕИЗПРАВНОСТИ ИЛИ НЕТОЧНОСТИ, КОИТО МОГАТ ДА НАСТЪПЯТ ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗПОЛЗВАНЕТО НА САЙТА, ​​ВКЛЮЧИТЕЛНО ПО ВРЕМЕТО НА ХИПЕРВРЪЗКА КЪМ ИЛИ ОТ УЕБСАЙТОВЕ НА ТРЕТИ СТРАНИ (f) ВСЯКАКВИ НЕТОЧНОСТИ ИЛИ КОНТРОЛИРАНЕ НА ВАШИ НЕТОЧНОСТИ g)

В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ The Beauty Naturals НЯМА ДА НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА НИКАКВИ НЕПРЯКИ, СПЕЦИАЛНИ, СЛУЧАЙНИ ИЛИ ПОСЛЕДВАЩИ ЩЕТИ ОТ КАКВЪВТО И ДА Е ВИД (ВКЛЮЧИТЕЛНО ИЗПГУБЕНИ ПЕЧАЛБИ), СВЪРЗАНИ СЪС САЙТА ИЛИ ВАШЕТО ИЗПОЛЗВАНЕ   (ИЛИ НЕВЪЗМОЖНОСТТА ДА ИЗПОЛЗВАТЕ) ПРИ ДОГОВОР, ДИРЕКТНО (ВКЛЮЧИТЕЛНО ИЛИ КОСВЕНО) ИЛИ ДРУГО, ДОРИ АКО НИЕ БЪДЕМ УВЕДОМЕНИ ЗА ВЪЗМОЖНОСТ ОТ ТАКИВА ЩЕТИ И В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ   НАШАТА МАКСИМАЛНА ОБЩА ОТГОВОРНОСТ ЗА ТАКИВА ИСКОВЕ НЕ МОЖЕ ДА  НАДВИШАВА   сто / 100/ евро

 

ОБЕЗЩЕТЕНИЕ

Вие се съгласявате да обезщетите, защитавате и държите The Beauty Naturals , дъщерни дружества, филиали, партньори, служители, директори, агенти, изпълнители, лицензодатели, доставчици на услуги, подизпълнители, доставчици, стажанти и служители, далеч от всякакви щети или разходи, иск или изискване, включително разумни адвокатски хонорари, направено от трета страна поради или произтичащо от Ваше нарушение на настоящите Общи условия или на документите, включени чрез препратка, или ваше нарушение на който и да е закон или правата на трета страна.

ПРИЛОЖИМО ПРАВО

Тези условия се уреждат от законите на България (с изключение на Конвенцията на ООН за договорите за международна продажба на стоки (CISG))). Всички спорове, свързани с тези условия, ще се отнасят изключително до Софийския районен съд, като първоинстанционен съд.

СЪГЛАСИЕ ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА СЪОБЩЕНИЯ ПО ИМЕЙЛ

С приемането на тези Общи условия вие се съгласявате да получавате известия, споразумения, актуализации на поръчки и други съобщения (наричани заедно „известия“) от нас по електронен път по имейл или по пощенски услуги. Вие се съгласявате, че всички известия, изпратени до вас по електронна поща или пощенски услуги, отговарят на правилата и разпоредбите, приложими за такава писмена комуникация. Ако не сте съгласни да получавате известия от този сайт, моля, преустановете използването на уебсайта и неговите услуги, тъй като The Beauty Naturals не може да предостави пълно обслужване на потребители, които не могат да получават известия от Сайта.

 

Моля, имайте предвид, че уведомленията, споменати в този раздел, не са свързани с избираема маркетингова информация, която можете да се съгласите да получавате по избор в целия Сайт.

ОБЩ

Beauty Naturals си запазва правото да преразглежда тези Общи условия по всяко време. Датата на последната актуализация се намира в последния раздел на Общите условия. Потребителите са отговорни да се информират за всички актуализации. Моля, имайте предвид, че Общите условия, приложими към вашата поръчка, са Общите условия, които са в сила към момента на подаване на поръчката, а не последваща, актуализирана версия. Вие се съгласявате, че настоящите Общи условия представляват настоящото и пълно споразумение между вас и The Beauty Naturals, относно използването от ваша страна на този сайт и на всяко негово съдържание.

НАРУШАВАНЕ НА ПРАВИЛАТА

The Beauty Naturals си запазва правото да търси всички налични средства за защита по закон и справедливост за нарушения на настоящите Общи условия, включително правото да блокира достъпа до Сайта. Лицата, които нарушават ограничението за защитени с парола зони на сайта, могат да бъдат обект на наказателно преследване.

ФОРСМАЖОРНИ ОБСТОЯТЕЛСТВА

The Beauty Naturals не носи отговорност за закъснения, неизпълнение на поръчки или всякакви други неуспехи, възникнали поради обстоятелства и препятствия, които са извън нашия разумен контрол, които включват, но не се ограничават до стачки, правителствени действия, войни или национални извънредни ситуации, заплахи от тероризъм или терористични актове, екологични или климатични аномалии, неизпълнение от трета страна, проблеми с интернет връзката, както и неизправности в хардуера и софтуера. В случай, че възникнат такива форсмажорни обстоятелства, ние ще се опитаме да премахнем всички действителни или потенциални закъснения във възможно най-кратък срок.

ПЛАН ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА ОКОЛНАТА СРЕДА

Ние, The Beauty Naturals, искаме да бъдем признати като устойчива компания и затова поемаме отговорност не само за икономическото си представяне, но и за екологичните и социалните резултати.

ПОТРЕБИТЕЛСКИ КОМЕНТАРИ, ОБРАТНА връзка  И ДРУГИ

Ако по наше искане изпратите определени конкретни предложения, като например заявки за конкурс (или доброволно изпратите други материали, които не са поискани от нас, включително, но не само, творчески идеи, предложения, предложения или планове, независимо дали онлайн, по имейл, по пощата, или по друг начин (колективно „коментари“), вие се съгласявате, че ние можем по всяко време, без ограничения, да редактираме, копираме, публикуваме, разпространяваме, превеждаме и по друг начин да използваме във всяка медия всякакви коментари, които ни изпращате. Ние  не сме задължени (1) да поддържаме конфиденциалност на коментари; (2) да плащаме компенсация за коментари; или (3) да отговаряме на всякакви коментари.

Можем, но не сме длъжни да наблюдаваме, редактираме или премахваме съдържание, за което преценим, че е незаконно, обидно, заплашително, клеветническо,   порнографско, нецензурно или по друг начин нежелателно или нарушава интелектуалната собственост на която и да е страна или настоящите Общи условия .

Вие се съгласявате, че вашите коментари няма да нарушават правата на трети страни, включително авторски права, търговска марка, поверителност, личност или други лични или имуществени права. Освен това се съгласявате, че вашите коментари няма да съдържат клеветнически или по друг начин незаконни, обидни или нецензурни материали, нито да съдържат компютърен вирус или друг зловреден софтуер, който по някакъв начин може да повлияе на работата на сайта или на който и да е свързан уебсайт. Не можете да използвате фалшив имейл адрес, да се преструвате, че сте някой, различен от себе си, или по друг начин да заблуждавате нас или друга трета страна относно произхода на коментарите. Вие носите цялата отговорност за съдържанието и точността на всеки от вашите коментари. Ние няма да носим отговорност за каквито и да било коментари, публикувани от вас или от друга трета страна.

 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА КОМПАНИЯТА

Трейд Дивелопмент ООД

ДДС номер: BG206878260

България, София 1301, ул. Позитано 8

order@thebeautynaturals.com

 

ВЕРСИЯ НА ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ

Ако има някакъв конфликт, неяснота или несъответствие между английската версия на Общите условия и версията на Общите условия, написана на друг език, тази версия винаги има предимство. В
Актуализирана последно през юни 2022 г.